Vissen op de Grevelingen

Print

Het Grevelingenmeer behoort tot de binnenwateren en om op dit water te mogen vissen, heb je als sportvisser een VISpas of zeeVISpas nodig. Op het Grevelingenmeer mag met maximaal twee hengels voorzien van maximaal drie één-, twee- of drietandige haken gevist worden. Vis die (voor eigen consumptie) meegenomen wordt, dient direct te worden gedood. Daarbij gelden de wettelijke minimummaten voor zeevissen natuurlijk ook gewoon op het Grevelingenmeer. Op dit moment is nachtvissen (het vissen tussen twee uur na zonsondergang tot een uur voor zonsopgang) verboden. Sportvisserij Zuidwest Nederland is aan het bekijken of het eventueel verruimen van de sportvisserij door het nachtvissen toe te staan, mogelijk is.

Link naar de bron van dit artikel
 

Nachtvissen Grevelingenmeer

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft het nachtvisverbod voor het Grevelingenmeer in de maanden juni, juli en augustus opgeheven. Met ingang van 1 juni 2011 is het dan ook toegestaan om 's nachts te vissen. Hiervoor moet u wel de nieuwe digitale aanvullingslijst uitprinten.
 
De meest recente digitale aanvullingslijst is hier te downloaden. Als u 's nachts wilt vissen op het Grevelingenmeer, dient u een afdruk van deze lijst bij u te hebben! Vanaf 2012 zal de toestemming om 's nachts te mogen vissen op het Grevelingenmeer opgenomen worden in de jaarlijkse aanvullingslijst die u bij uw VISpas of zeeVISpas ontvangt.

Meer informatie over de ligging van het Grevelingenmeer vindt u op http://www.visplanner.nl

Copyright © 2019 WSV Battenoord. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Blue joomla theme by Party Bonus