Organisatie

Print

Voorzitter

Arie Graafland


Penningmeester

Rene Ostendorf


Secretaris

Bettina van Drunen


Havencommissie

Jan van Waasdorp
Peter van Drunen
Henk Haftka
Arie Graafland

 

Algemene ledenvergadering (ALV)

Print

De watersportvereniging Battenoord wordt gevormd door haar leden. De leden betalen contributie om de vereniging draaiend te houden. Leden hebben invloed op het beleid van de vereniging via de algemene leden vergadering (ALV). Deze wordt doorgaans ten minste eenmaal per jaar gehouden; elk lid wordt daarvoor bij convocatie opgeroepen en is in de vergadering stemgerechtigd. Bij deze jaarlijkse ALV presenteert het bestuur de resultaten van de vereniging en nieuwe plannen. Ook legt het bestuur verantwoording af over het financieel beheer en wordt het bestuur ter zake gedechargeerd na controle door de kascommissie.

Jaarlijkse werkdag door leden

Print

Minimaal één keer per jaar wordt er door de havencommissie een werkdag georganiseerd met aansluitend een barbeque.
 
Op deze dag worden zoveel mogelijk klussen met zoveel mogelijk leden in één dag geklaard om de jaarlijkse contributie zo laag mogelijk te houden. Meestal beginnen we om 07.00 uur en zijn dan om +/- 14.00 uur klaar.
 
De opkomst is tot nu toe altijd erg groot en dat maakt dat er op deze ene dag heel veel werk kan worden verzet. Tussen de nieuwsberichten zitten altijd verslagen over de werkzaamheden, zodat u zelf kunt lezen welke verbeteringen de leden hebben gerealiseerd.

Copyright © 2020 WSV Battenoord. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Blue joomla theme by Party Bonus