Tarieven 2016

Hieronder staan de tarieven voor 2016.

Tarieven voor ligplaatsen

Inschrijfgeld (éénmalig) € 50,-
Contributie WSV Battenoord € 23,- per jaar
Liggeld € 45,-  per meter (met een minimum van 5 meter)

Tarieven voor gebruik trailerhelling (hellinglid)

Inschrijfgeld (éénmalig) € 50,-
Contributie WSV Battenoord € 23,- per jaar
Hellinglid (zonder ligplaats) van 1 april tot 1 oktober € 27,- per jaar

Gebruik van de trailerhelling door niet-leden

Tijdens het vaarseizoen is de helling ook te gebruiken door gasten. Kosten hiervoor bedragen € 5,- per dag en ook niet-leden dienen zich in de vaargeul te houden aan de maximale vaarsnelheid van 5 km/uur. De informatie voor de betaling staat op ons infobord aan de ingang van de haven.

Passantensteiger voor niet-leden

Vlak naast de trailerhelling bevindt zich de passantensteiger. Deze speciaal aangelegde steiger is een veilige thuishaven voor iedere passant. Er is WEL een voorziening voor 230V, maar GEEN stromend water. De naastgelegen camping "De Grevelingen" biedt wel voldoende mogelijkheden met douche, snackbar, enz. Indien u van deze voorzieningen gebruik wilt maken moet u dat natuurlijk wel even melden bij de campingbeheerder, telefoonnummer is 0187 65 12 59.