Inloggen op de website

Voor leden is het mogelijk om in te loggen op de website waarmee extra informatie toegankelijk wordt. Zie hiervoor het menu "Inloggen leden" rechtsbovenin op deze website. Om in te loggen gebuikt u uw zelf gekozen inlognaam (niet het e-mail adres) en uw zelfgekozen wachtwoord. Nadat u bent ingelogd verschijnt er linksboven een extra menu "Alleen voor leden" met toegang tot:
- Statuten
- Reglement
- Notulen
- Fotoboek
- Forum

Wachtwoord of inlognaam vergeten?

Wanneer u uw wachtwoord of inlognaam bent vergeten, dan kunt u deze simpelweg opnieuw opvragen vanuit het menu "Inloggen leden" rechtsbovenin op deze website. U ontvangt uw wachtwoord/inlognaam op het door u opgegeven e-mail adres.

Problemen met inloggen of ideeën voor de website?

Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met een melding van het probleem, dan zoeken we naar een oplossing.