Wanneer u lid wilt worden van WSV Battenoord kunt u een afspraak maken met één van de leden van de havencommissie, u ontvangt dan een inschrijfformulier.

Klik hier voor de tarieven

Ligplaatsen

Om voor een ligplaats in de haven in aanmerking te komen moet u eerst lid worden van WSV Battenoord. De leden van de havencommissie kunnen u informeren wat de actuele status van de wachtlijst is.
Lees hier verder over ligplaatsen in de haven

Trailerhelling

De trailerhelling van de haven van Battenoord is geschikt voor boten met een diepgang van maximaal 90 cm. Voor trailerbare boten is een speciale aanlegsteiger aanwezig.
Lees hier verder over de trailerhelling

Informatiebord

Informatiebord
Ons informatiebord staat direct bij de ingang van de haven en bevat informatie over ligplaatsen, trailerhelling en contactpersonen. Bezoek ons niet alleen op internet, maar ook in het echt!
Meer over het informatiebord

Inloggen op de website

Voor leden is het mogelijk om in te loggen op de website waarmee informatie zoals statuten, reglement, notulen, fotoboek, enz. toegankelijk wordt.
Meer informatie over het inloggen op de website