Contact WSV Battenoord

Uiteraard is het voor ons ook handig om de e-mail adressen van onze leden te weten, zodat we sneller en makkelijker nieuws en berichten van het Bestuur te kunnen verspreiden. Uw e-mail adres nog niet doorgegeven aan WSV Battenoord of wilt u juist lid worden? Doe dit dan via onderstaand e-mail adres.

Voor al uw vragen over de haven, ledenadministratie, mededelingen, aanleveren artikelen op de website en overige informatie.

Telefoon

Voor het aanvragen van een inschrijfformulier als nieuw lid of de actuele status van de wachtlijst voor een ligplaats kunt u het beste contact opnemen met Bettina van Drunen via 06-53587565

WSV Battenoord
Havenweg 1