27 mei 2017: Werkdag

Deze zaterdag is weer een heel gezellige en nuttige werkdag geweest met aansluitend de jaarlijkse BBQ, ook deze was zeer geslaagd en iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Eerder was er sprake van een werkdag op 10 juni a.s., echter er is zoveel werk verzet, dat deze is vervallen. Misschien dat er later in het jaar nog wat klusjes zijn, maar dan zullen wij U daarover van tevoren informeren.

Nogmaals willen wij een aantal leden attenderen op het feit dat sommige boten met net niet een veter vastliggen
en daardoor ontstaat bij storm schade aan boten en steigers en moeten leden van de HC halsbrekende toeren uithalen om Uw boot te beschermen.

Doordat het laatste gedeelte van de A-steiger ook versmald is, verzoeken wij degene die daar liggen hun boten op de juiste afstand af te meren.

Bij het verlaten van de havengeul, wordt U aangeraden nog 100 meter verder rechtdoor te varen en dan pas bak of stuurboord te gaan, daa