2 mei 2015: Werkdag en barbecue

Afdrukken

Het is weer zover het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Daarbij ook de bijbehorende activiteiten, waaronder de werkdag en tegen de avond, als de weergoden ons goed gezind zijn, op verzoek de jaarlijkse BBQ.

De werkdag en BBQ staan gepland op zaterdag 2 mei 2015
Werkdag is van 9.00 - 14.00 uur (voor koffie en broodjes wordt gezorgd)
BBQ is van 16.30 - 17.00 uur

Eigen gereedschap meenemen mag, maar zorg ervoor dat je er alleen zelf gebruik van maakt en leen het niet uit aan anderen. Dit om problemen te voorkomen.

De kosten voor de BBQ houden we zoals afgelopen jaar op 12,50 p/persoon, kinderen gratis en een drankje wordt U aangeboden door de WSV.

Uiteraard moet de organisatie een beetje weten waar ze aan toe zijn om e.e.a. te kunnen regelen en wij verzoeken u daarom dan ook op te geven met hoeveel persoenen u naar de werkdag kunt komen en/of de BBQ. Ook als u niet kunt meedoen aan de werkdag maar wel aan de BBQ, bent u uiteraard van harte welkom. Gaarne via de mail opgeven, we hopen U te zien bij de werkdag/BBQ.

 

Fotoshow werkdag 2012 op YouTube

Joost van den Berg heeft in 2012 heel veel foto's gemaakt en daar direct een hele mooie slideshow van gemaakt op YouTube. Klik op deze link om de slideshow te starten.
    

Klussenlijst

Vele handen maken licht werk! Voor dit jaar staan de volgende klussen op het programma (exacte lijst volgt zo spoedig mogelijk):

  • ..
  • ..
  • ..

 

 

Barbecue

De BBQ is om gezellig bij te praten, voor de nieuwelingen om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen of gewoon de gezelligheid van een club met elkaar te delen.

 

Copyright © 2018 WSV Battenoord. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Blue joomla theme by Party Bonus