25 mei 2013: Werkdag en barbecue 2013

Afdrukken

Na het bekijken van de weersverwachtingen voor zaterdag 25 mei is er in goed overleg besloten om de werkdag GEWOON DOOR TE LATEN GAAN. Degene die zich opgegeven hadden worden dus gewoon verwacht op de werkdag, voor een broodje, koffie e.d. wordt uiteraard gezorgd. We starten om 8.00 uur s'ochtends met het jaarlijks onderhoud aan de haven van Battenoord. Mocht het weer zaterdag toch geheel anders uitpakken dan kunnen de mensen bellen naar 06-227 980 29 of 06-138 379 49 om te vragen of de werkdag dan ook echt door gaat.
 
Er is weer een behoorlijke lijst met klussen die geklaard dienen te worden. De verschillende klusteams gaan onder begeleiding van een ervaren lid van de havencommissie aan de slag. Het verzoek is of een ieder die zich heeft opgegeven zoveel mogelijk zelf gereedschap, (schroef)boormachines en/of haspels mee wil nemen, omdat we zo min mogelijk gereedschap willen huren.
 
De BBQ gaat NIET door, deze wordt verplaatst naar een dag met mooier weer.
 

Fotoshow werkdag vorig jaar (2012) op YouTube

Joost van den Berg heeft vorig jaar heel veel foto's gemaakt en daar direct een hele mooie slideshow van gemaakt op YouTube. Klik op deze link om de slideshow te starten.
    

Klussenlijst

Vele handen maken licht werk! Voor dit jaar staan de volgende klussen op het programma (exacte lijst volgt zo spoedig mogelijk):

  • ..
  • ..
  • ..

 

 

Barbecue

De BBQ is om gezellig bij te praten, voor de nieuwelingen om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen of gewoon de gezelligheid van een club met elkaar te delen. Deze zal dit jaar niet aansluiten op de werkdag, maar wordt vanwege de verwachte weersomstandigheden verplaatst naar een andere datum.
 

Voor het vlees en de salades van de BBQ geldt een eigen bijdrage van € 10,- per volwassene en € 5,- per kind (tot 15 jaar). We hopen op een leuke opkomst! Laat ons via de mail weten met hoeveel personen jullie komen.

 

Copyright © 2018 WSV Battenoord. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Blue joomla theme by Party Bonus