12 mei 2012: Rabobank fietsdag Goeree-Overflakkee

Alle verenigingen en stichtingen op Goeree-Overflakkee zijn uitgenodigd zich in te schrijven voor de Rabobank Fietsdag op 12 mei 2012, waarbij alle fietsers een financiële bijdrage bij elkaar kunnen fietsen voor hun clubkas. Per route is er een aparte stempelkaart met een vaste vergoeding.

Deelname voor WSV Battenoord

Voor elke deelnemer die meedoet voor WSV Battenoord gaat er een bepaald bedrag naar onze vereniging. Iedereen mag fietsen, dus ook mensen die zelf geen lid zijn van WSV Battenoord kunnen kilometers omzetten in geld voor de vereniging. Mobiliseer dus vrienden en familie en maak er een sportieve en gezellige dag van!

Voor WSV Battenoord is het STARTNUMMER : 90

Fietsroutes en vergoeding clubkas

Start van de fietstocht is op 12 mei vanaf 10.00 uur vanuit de verschillende horecagelegenheden waar de stempelposten aanwezig zijn. Bij de start ontvangt u een informatieboekje met onder andere de routes en stempelkaart. De deelnemer dient zelf het STARTNUMMER en de naam van de vereniging/stichting op de stempelkaart te vermelden. De finish is weer bij dezelfde horecagelegenheid, welke je uiterlijk om 16.00 uur moet hebben bereikt want dan is de fietstocht afgelopen.

Vergoedingen voor de clubkas:
20 kilometer fietsroute: € 4,00 per deelnemer
35 kilometer fietsroute: € 6,00 per deelnemer
50 kilometer fietsroute: € 8,00 per deelnemer
De vereniging ontvangt € 50,00 indien er meer dan 5 deelnemers meefietsen!

Klik op onderstaande links voor meer informatie over vergoeding, het reglement en de beschikbare fietsroutes in de buurt van Battenoord. Bij de start van elke route ontvangt u stempelkaart.

Klik hier voor meer routes die echter verder van Battenoord liggen.